Οι 10 συχνότερες ερωτήσεις για την κρυολιπόλυση

Needle Cavitation… Ακόμα να το δοκιμάσετε?
10 Ιουλίου 2018
Τα 11 Μυστικά ομορφιάς… για τους teenagers!!!!
20 Σεπτεμβρίου 2018

Οι 10 συχνότερες ερωτήσεις για την κρυολιπόλυση

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣH ?

Σύγχρονη μέθοδος για μείωση τοπικού πάχους που αξιοποιεί την σταδιακή απόπτωση των λιποκυττάρων μετά από την έκθεσή τους σε συγκεκριμένες συνθήκες ψύχους  ή αλλιώς μη επεμβατική λιπογλυπτική.

2. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ?

Διαρκεί κατά μέσο όρο περίπου 1 ώρα .Εξαρτάται ουσιαστικά από την εκάστοτε περιοχή θεραπείας.

3. ΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ?

Με την έναρξη της θεραπείας νοιώθετε μια παροδική ενόχληση λόγω της αρνητικής πίεσης (εισρόφησης)  του δέρματος ,καθώς και την αίσθηση του ψύχους . Σε μικρό χρονικό διάστημα όμως η περιοχή  «μουδιάζει» λόγω  της τοπικής αναισθησίας που προκαλείται από την έντονη ψύξη.

4. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

Σύμφωνα με όλες τις μελέτες καθώς και την πολυετή εμπειρία μας , έχει παρατηρηθεί μείωση του όγκου των λιπαποθηκών  μέχρι και 45 μετά το τέλος των συνεδριών .Τα λιποκύτταρα  κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται με τη φυσιολογική διαδικασία της φαγοκυττάρωσης εντός 30-60 ημερών .

5. ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ?

Μειώνεται το μέγεθος των λιπαποθηκών με εμφανή και μετρήσιμα αποτελέσματα .Μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση βοηθούν πολύ στη σταδιακή αποβολή των λιποκυττάρων δείχνοντας έτσι το σώμα πιο λεπτό και αρμονικό.

6. ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ?

Μέσα σε 1 χρόνο μπορούν να γίνουν μέχρι 3 εφαρμογές ανά τοπική περιοχή .Η επανάληψή τους μπορεί να γίνει με διαφορά η μια λιποζώνη από την άλλη  1-2 μήνες .Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα χρειάζεται αυτό το διάστημα για να αποβάλλει μέσω της φυσιολογικής οδού τα κρυσταλλοποιημένα  λιποκύτταρα.

7. ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ?

Αν και η μείωση της λιπαποθήκης είναι εντυπωσιακή ,το δέρμα προλαβαίνει και «ακολουθεί» τη μείωση των πόντων επειδή γίνεται σταδιακά .Γι΄αυτόν τον λόγο η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται και σε ευαίσθητες περιοχές όπως μπράτσα και προσαγωγούς με εξαιρετικά αποτελέσματα.

8. ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ?

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες με εντοπισμένο λίπος ,σωστό βάρος σε αναλογία με το ύψος τους. ΔΕΝ  εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπως : εγκυμονούσες, θηλάζουσες ,δερματικές ασθένειες ,ιστορικό κακοήθειας ,αλλεργία στο κρύο ,διαταραχές στην πηκτικότητα του αίματος ,αυτοάνοσα κλπ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση λαμβάνεται ιστορικό όπου ενημερώνεται σχετικά  με την ασθένεια ή την φαρμακευτική αγωγή ο θεράπων γιατρός.

9. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?

Στα πολύ ευαίσθητα δέρματα μπορούν να δημιουργηθούν κάποιοι μικροί μώλωπες λόγω της αρνητικής πίεσης .Αυτές οι μελανιές υποχωρούν μέσα στις επόμενες 5-10 μέρες.

10. ΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ?

  • Μεσογειακή διατροφή
  • Κίνηση
  • Ενυδάτωση του οργανισμού
  • Λεμφικό μασάζ

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά!