Αισθητική Σώματος

1Κρυολιπόλυση CyberPro
Κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και επαναστατική τεχνική λιποδιάλυσης που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Είναι μη επεμβατική θεραπεία, γρήγορη, ανώδυνη και επιτυγχάνει αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και σταδιακά αποδομούνται με τη βοήθεια του λεμφικού συστήματος. Η κρυολιπόλυση μέσα σε λίγες συνεδρίες αντιμετωπίζει θεαματικά το συσσωρευμένο τοπικό πάχος σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, "ψωμάκια" & μπράτσα.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
2Ραδιοσυχνότητες RF
Οι ραδιοσυχνότητες είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος επιδερμικής σύσφιξης καθώς εκμεταλλεύονται την παραγόμενη θερμική ενέργεια ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης υποδόρια, μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα & κοιλιά.

Διάρκεια Θεραπείας: 40’
3Cavitation
Πρωτοποριακή αντιμετώπιση καταπολέμησης κυτταρίτιδας και απώλεια τοπικού πάχους με τη μέθοδο της σπηλαίωσης. Άμεση αποδόμηση λιποκυττάρων ανώδυνα και αναίμακτα χάρη στη δύναμη των υπερήχων που προκαλούν ταλάντωση και σπάνε τη μεμβράνη του λιποκυττάρου.

Το αποτέλεσμα? Άμεση απώλεια πόντων σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς & ψωμάκια.

Διάρκεια Θεραπείας: 40’
43D Total Effect
Τρισδιάστατη θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα και άμεση μείωση πόντων από την 1η συνεδρία αφού συνδυάζει 3 διαφορετικά μηχανήματα ταυτόχρονα.

Η Κρυολιπόλυση, το Cavitation και το RF συμμαχούν και εντυπωσιάζουν σε 3D επίπεδο καταπολεμώντας κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση δέρματος.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
5Thermoline RF
Πάντα είναι καλύτερο να μπορείς να εφαρμόσεις περισσότερες από μια τεχνικές και το κυριότερο.. πιο αποτελεσματικό.

Δοκιμάστε το πρωτοποριακό Thermoline RF που συνδυάζει δυνατή μυϊκή σύσφιξη, μεσοθεραπεία για διείσδυση δραστικών συστατικών από το triple action serum, καθώς και αύξηση της θερμοκρασίας του υποδόριου ιστού.

Το αποτέλεσμα; Λιποδιάλυση, Τοπικό Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, Ανόρθωση Γλουτών, Μείωση λίπους στη κοιλιά.

Διάρκεια Θεραπείας: 40’
6ASP Liposculpting
Η λιπογλυπτική ASP που εφαρμόζεται με μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών συνίσταται σε μια τεχνική ελαφράς αναρρόφησης του δέρματος όπου του δίνει ελαστικότητα, εξαλείφει τη δυσάρεστη όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και αναγκάζει τα κύτταρα να αναδιαταχθούν με μεγάλη ορμή, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία της λέμφου (μείωση πόντων από κοιλιά & ψωμάκια).

Επίσης έχει θεαματικά αποτελέσματα στην ανόρθωση γλουτών και στήθους καθώς επίσης διεγείρει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την έντονη επιδερμική σύσφιξη.

Διάρκεια Θεραπείας: 40’
7Slimlight Electrotherapy
Το Slimlight συνδυάζει τη χρωματοθεραπεία με την ηλεκτροθεραπεία σε ένα άκρως εξατομικευμένο σχεδιασμό προγράμματος για να αντιμετωπίσει τις ατέλειες του κάθε ιδιαίτερου σωματότυπου.

Επιτυγχάνει αποτελεσματικά μυϊκή και επιδερμική σύσφιξη, λιποδιάλυση, ανόρθωση γλουτών και μείωση κυτταρίτιδας.

Διάρκεια Θεραπείας: 40’
8Needle Cavitation
Ξεχάστε τα ψωμάκια στους γλουτούς, το λίπος στη κοιλιά και το τοπικό πάχος στα μπράτσα.

Το Needle Cavitation δημιουργήθηκε για να δώσει οριστική λύση στη τοπική συσσώρευση λίπους και την κυτταρίτιδα.

Ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς σημάδια άμεσα και αποτελεσματικά, διαλύει το λίπος ομοιόμορφα με ελάχιστες συνεδρίες.

Διάρκεια Θεραπείας: 40’
9CryoThermal Therapy
Ιδανική θεραπεία για λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη που επιτυγχάνεται με την έντονη εναλλαγή θερμοκρασίας του λιπώδους και δερματικού ιστού.

Η οξυγόνωση που επιτυγχάνεται, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, βελτιώνει την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» και τονώνει το δέρμα.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
10Thalassotherapy
Η θάλασσα είναι μια απ τις πιο σημαντικές πηγές ενέργειας.

Με την θαλασσοθεραπεία αξιοποιούμε τον συνδυασμό θαλάσσιων και φυτικών εκχυλισμάτων που μεταφέρουν στον οργανισμό μας αμινοξέα, βιταμίνες και ολιγοστοιχεία που υπάρχουν στο νερό.

Το ειδικό μασάζ με τα φύκια βοηθά στην αποβολή τοξινών, στη μείωση κυτταρίτιδας και στην αύξηση μεταβολισμού με αποτέλεσμα τη μείωση πόντων.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
11Mud Detox Therapy
Θεραπεία ευεξίας και ομορφιάς με έντονα αναπλαστικά και ενυδατικά αποτελέσματα.

Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου, στην αποβολή τοξινών ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από πόνους, ερεθισμούς και φλεγμονές και έχει επουλωτική δράση.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
12Detox Thermoslim
Θεραπεία που αυξάνει την καύση λίπους και ενεργοποιεί όλες τις μεταβολικές διαδικασίες.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής προκαλείται έντονη εφίδρωση μέσω της οποίας αποβάλλονται οι βλαβερές τοξίνες και ευνοείται η λιποδιάλυση.

Διάρκεια Θεραπείας: 30’
13Spa Slimming Therapy
Τα εκπληκτικά αδυνατιστικά αποτελέσματα του spa slimming οφείλονται στα ενεργά συστατικά των προϊόντων όπως η καφεΐνη, γκουαρανίνη και η ιωδίνη από τα φύκια laminaria, που ενεργοποιούν την βιοκατάλυση των λιπιδίων.

Το εκχύλισμα αλογόχορτου σε συνδυασμό με τα θαλάσσια ιχνοστοιχεία συμβάλλουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την αποβολή των τοξινών.

Μια ευχάριστη και πολύ αποτελεσματική θεραπεία ευεξίας και αδυνατίσματος.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
14Spa Cooling Therapy
Ειδική θεραπεία σπα για σύσφιξη, η αποτελεσματικότητα της οποίας οφείλεται στη σύνθεση της με κύριο συστατικό τη μενθόλη αλλά και στην ειδική φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί να ταιριάζει ακριβώς στο σχήμα του σώματος έτσι ώστε να ενισχύει τη δράση των διαφορετικών συστατικών της.

Αφήνει το δέρμα σφριγηλό, τονωμένο και απαλό με απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
15CryoTonic Argile Therapy
Ο πράσινος άργιλος είναι 100% φυσικό προϊόν γνωστό για τις εξαιρετικές του συσφικτικές του ιδιότητες που σε συνδυασμό με τα ειδικά προϊόντα Cryotonic χαρίζουν ένα δροσερό αποτέλεσμα αναζωογόνησης, τόνωσης και ισχυρής επιδερμικής σύσφιξης.

Διάρκεια Θεραπείας: 60’
16Bust firming Therapy
Ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης στήθους από την πρώτη εφαρμογή.

Εκπληκτικός συνδυασμός ειδικών τεχνικών μαλάξεων με ειδικά προϊόντα ανόρθωσης στήθους με ginkgo biloba & σπιρουλίνα και ειδικών κινήσεων με το πρωτοποριακό μηχάνημα ενδοδερμίας ASP για βελτίωση υφής, ελαστικότητας και τόνωσης μυϊκού και δερματικού ιστού.

Διάρκεια Θεραπείας: 45’

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά!