Πολιτική επιστροφών & ακυρώσεων

Επιστροφές προϊόντων

Για την επιστροφή προϊόντων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης και το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του προϊόντος, με ενημέρωση μας με mail ή τηλέφωνο.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με τον παρακάτω τρόπο:

Αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων με courier στην έδρα του beauty touches, συσκευάζοντας τα προϊόντα στο κουτί που παραλάβατε την παραγγελία σας και έχοντας μέσα την απόδειξη αγοράς. Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στο beauty touches με mail ή στο τηλέφωνο 2109946893 για την αντικατάστασή του , εφόσον τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις της πολιτικής επιστροφών προϊόντων.

 

Επιστροφές χρημάτων

Στην περίπτωση που ισχύουν οι όροι της παραγράφου 1 (επιστροφές προϊόντων), σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας των προϊόντων, εκτός από τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει από εμάς, σε τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα θα έχουν επιστραφεί σε μας.

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ,στείλτε μας την ακύρωσή σας μέσω email με τα ίδια ακριβώς στοιχεία της παραγγελίας σας. (ονοματεπώνυμο, αριθμό  παραγγελίας, τηλέφωνο, email). Αν το αίτημα ακύρωσης πραγματοποιηθεί πριν την αποστολή της παραγγελίας σας από εμάς, θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. Αν το αίτημα ακύρωσης πραγματοποιηθεί μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστραφεί το  ποσό της παραγγελίας σας χωρίς τα έξοδα αποστολής.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά!